Vaihtolavaturku.fi

Vaihtolavaturku.fi on KV-Koneurakointi Oy:n omistama tuotemerkki, joka on luotu palvelemaan kaikenkokoisia asiakkaita niin suurissa kuin pienissäkin vaihto- ja jätelava tarpeissa.

KV-Koneurakointi Oy on pitkän linjan paikallinen perheyritys. Yritys on toiminut alalla jo yli 30 vuotta ja omaa vankan kokemuksen alalta. Vaihtolava-ajojen lisäksi yrityksemme toteuttaa muita erilaisia kuljetuspalveluita, kuten asfalttimassan ja maan ajoa, nostopalveluita, erilaisia kaivu- ja maanrakennustöitä, katu- ja piha-alueiden puhtaana- ja kunnossapitoa sekä erilaisia talvikunnossapidon töitä.

Tutustu yritykseemme ja muuhun toimintaamme paremmin osoitteessa www.kv-koneurakointi.fi

Ammattilaisemme

Aki Grandell
Aki Grandell
Puh. 0400 798 224

PYYDÄ TARJOUS TAI TEE TILAUS

Alta voit tilata lavan omaan tarpeeseesi ja haluamallesi ajanjaksolle. Voit jättää halutessasi myös vain tarjouspyynnön. Täytäthän kaikki kentät huolellisesti, jotta yhteydenottosi kirjautuu oikein järjestelmäämme. Lähetämme kaikista tilauksista ja tarjouspyynnöistä vahvistuksen sähköpostitse 1-2 arkipäivän kuluessa. Mikäli lavan tarve on samalle tai seuraavalle päivälle, pyydämme olemaan puhelimitse yhteydessä numeroomme 040 1949189.

  VALITSE

  tarjouspyyntötilaus

  OLEN KIINNOSTUNUT

  Jätelavan vuokrauksestaMuu kuljetuspalvelu

  LISÄTIETOJA

  TOIMITUSOSOITE/KOHTEEN OSOITE

  OSOITE

  POSTINUMERO JA PAIKKAKUNTA

  TOIMITUSPÄIVÄ

  NOUTOPÄIVÄ (jos tiedossa)

  LASKUTUSTIEDOT

  NIMI

  YRITYS

  POSTIOSOITE

  PUHELINNUMERO

  OMAT TIEDOT

  NIMI *

  SÄHKÖPOSTI *

  PUHELINNUMERO *

  KAMPANJAKOODI

  Kampanjakoodi