Onko rakennusprojekti menossa? Tarvitsetko roskalavaa?

OTA YHTEYTTÄ

Vaihtolava joka tarpeeseen!

Asiakkainamme ovat niin yksityishenkilöt kuin suuret yrityksetkin.

Lavakapasiteettimme on suuri, voimme siis taata varman toimituksen haluamallesi ajankohdalle.

Lava- ja kuljetuskapasiteettimme on suuri ja monipuolinen, jonka vuoksi pystymme takaamaan varman toimituksen haluamallesi ajankohdalle. Oli tarpeesi sitten lava yhdeksi iltapäiväksi haravointijätteelle tai useampi lava, vaikka rakennustyömaan jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen, meiltä saat toimivan ratkaisun sovitusti ja edullisesti!

Vaihtolavan vuokrahintaan sisältyy lavan toimitus ja tyhjennys sovittuna ajankohtana sekä 2 vrk lavavuokra (lisävuorokaudet 5€). Hintoihin lisätään jätteen vastaanotto- ja käsittelymaksu aina kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti jätelajin ja jätteen painon mukaan. Tutustu alta eri jätelajeihin ja lajitteluohjeisiin.

Hinta alkaen 60€ suunta!

TILAA
TILAA

Klikkaa vyöhykettä niin näet vyöhykkeen hinnan

Ota yhteyttä ja vuokraa jätelava

LAJITTELEMALLA SÄÄSTÖÄ

Tarjoamme vaihtoehdon kaikenlaisen jätteen kuljetukseen ja opastamme jätteen lajittelussa.

Kun jätteet lajitellaan oikein jo jätteen syntypaikalla, voidaan jätehuollon kustannuksissa säästää huomattavia summia sekä säästää ympäristöä ylimääräiseltä kuormitukselta. Tutustu tästä eri jätelajeihin ja niiden kierrätykseen. Kierrätämme kaikki jätteet asianmukaisesti yhteistyökumppaniemme kautta. Jokaisesta kuormasta täytetään vaadittavat dokumentit ja ne säilytetään asianmukaisesti yrityksemme toimesta.

Ota yhteyttä ja vuokraa jätelava
PYYDÄ TARJOUS PROJEKTIIN

LAVAPALVELUT SUUREMPIIN PROJEKTEIHIN

Mikäli tarpeesi on suurempi, pyydä meiltä räätälöity tarjous. Hoidamme luotettavasti myös suurempien kokonaisuuksien jätteiden käsittelyn logistiikan ja kierrätyksen.
PYYDÄ TARJOUS PROJEKTIIN

PYYDÄ TARJOUS TAI TEE TILAUS

Alta voit tilata lavan omaan tarpeeseesi ja haluamallesi ajanjaksolle. Voit jättää halutessasi myös vain tarjouspyynnön. Täytäthän kaikki kentät huolellisesti, jotta yhteydenottosi kirjautuu oikein järjestelmäämme. Lähetämme kaikista tilauksista ja tarjouspyynnöistä vahvistuksen sähköpostitse 1-2 arkipäivän kuluessa. Mikäli lavan tarve on samalle tai seuraavalle päivälle, pyydämme olemaan puhelimitse yhteydessä numeroomme 040 1949189.

  VALITSE
  tarjouspyyntötilaus
  OLEN KIINNOSTUNUT
  Jätelavan vuokrauksestaMuu kuljetuspalvelu
  LISÄTIETOJA

  TOIMITUSOSOITE/KOHTEEN OSOITE

  OSOITE
  POSTINUMERO JA PAIKKAKUNTA
  TOIMITUSPÄIVÄ
  NOUTOPÄIVÄ (jos tiedossa)

  LASKUTUSTIEDOT

  NIMI
  YRITYS
  POSTIOSOITE
  PUHELINNUMERO

  OMAT TIEDOT

  NIMI *
  SÄHKÖPOSTI *
  PUHELINNUMERO *

  KAMPANJAKOODI

  Kampanjakoodi